Stempelpret Event

Algemene Voorwaarden

Wij (de organisatie) van Stempelpret is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade die door derden of deelnemers zelf verzoorzaakt worden. Deelname aan ons evenement is op eigen risico.

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je per email een factuur. Pas na betaling van het volledige factuurbedrag is je inschrijving volledig.

Alle workshops zijn inclusief materiaalpakket en gebruik van overige benodigdheden zoals lijm, gereedschappen, stempelsets en /of inkt.

Tijdens de gehele dag is er koffie/thee/water te krijgen. Ook een lunchpakket zit bij de prijs inbegrepen.

Het Stempelpretpakket krijg je aan het begin van de dag uitgereikt. Tijdens de workshops zal je hier gebruik van maken maar je kunt deze mee naar huis nemen en nog veel meer projecten mee maken.

Hou er rekening mee dat we met inkt, lijm en gereedschappen werken. Trek niet je allernieuwste kleding aan. Eventuele schade aan de kleding is voor eigen risico.

Indien je door omstandigheden toch niet deel kunt nemen aan de Stempelpret dag, horen wij dat graag uiterlijk 23 februari. Als je na deze datum afmeldt, kunnen wij geen geld retour doen. Je krijgt natuurlijk wel jouw Stempelpretpakket en de werkbeschrijvingen. Deze sturen wij je de week na het evenement toe.
Komt er iemand anders in jouw plaats? Geen probleem, maar wij horen dat graag uiterlijk 1 week van het evenement.

En als allerlaatste onze belangrijkste voorwaarde:
Wij zullen er alles aan doen om je een gezellige dag te bezorgen. Geniet ervan!